Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Δεν μπορούν να αφομοιωθούν οι Αλβανοί της πρώτης γενιάς που ήρθαν ως εισβολείς στην Ελλάδα.. απόδειξη οι προβοκάτσιες και τα γιουχαΐσματα στην συγκέντρωση του Ε.Ράμα στο Γαλάτσι.

 Ζήτημα είναι αν μπορούν να αφομοιωθούν και τα παιδιά των πρώτων Αλβανών που ήρθαν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από τα γιουχαΐσματα που ακούστηκαν στο ευχαριστώ του Ε.Ράμα προς την Ελλάδα, σε ότι αφορά την φιλοξενία τους στην χώρα μας. Είναι δύσκολο η συγκεκριμένη φάρα ανθρώπων να δεχθεί την Ελλάδα ως μια χώρα που τους πρόσφερε ψωμί και μια δουλειά, όταν δεν ξέραμε ποιος είναι ποιος, όταν οι φυλακές άνοιξαν και μπήκαν όλοι εγκληματίες στην χώρα μας.

Δεν μπορεί αυτή η άτιμη φάρα ανθρώπων να πει έστω ένα ευχαριστώ, δεν ξέρουν καν την λέξη αυτή, είναι αγνώμονες και προκλητικοί. 

Έπαιξαν προκλητικά τραγούδια του ΟΥΤΣΕΚΑ και είπε φυσικά το αμίμητο ότι η Ελλάδα ανήκει και στους Έλληνες αλλά και στους Αλβανούς. Αλλά ο προκλητικός πρόεδρος δεν έμεινε εκεί, αποκάλεσε την Μπουμπουλίνα την ηρωίδα του απελευθερωτικού αγώνα ως Αλβανίδα. 

Αλλά επιμένω στο ότι όταν ο Ράμα είπε ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.. ΟΛΟ το γήπεδο γιουχάισε την χώρα μας..

Δεν μπορούν αυτοί οι λαοί να αφομοιωθούν, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια..

Ο συγκεκριμένος λαός είναι ένας άκρως επικίνδυνος και ύπουλος λαός...

Δεν μπορεί μια χώρα να επιτρέπει σε έναν επιθετικό λαό να κάνει συγκέντρωση όταν δεν σέβεται διαχρονικά την νόμιμη ΕΘΝΙΚΗ μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, αν αυτό το τόσο σοβαρό θέμα δεν έχει επιλυθεί, τότε δεν μπορείς να του δίνεις το οκ για προεκλογική συγκέντρωση. 

Η δε γελοιότητα να σχηματίσει τον Αλβανικό αετό της Μεγάλης Αλβανίας μέσα στην Ελλάδα είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο λαός αυτός ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ένας ύπουλος και επιθετικός λαός προς την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.