Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Δεν κέρδισε απολύτως τίποτα η Ελληνική κοινωνία με την ψήφιση του νόμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Με 175 «ναι», 77 «όχι» και 2 «παρών» η Ελληνική Βουλή ψήφισε ώστε να γίνει και επίσημα νόμος του κράτους  η «Ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Το νομοσχέδιο στηρίχθηκε από τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Αριστεράς και της Πλεύσης Ελευθερίας, ενώ καταψήφισαν ΚΚΕ, Σπαρτιάτες, Ελληνική Λύση και Νίκη.

Από την κυβερνητική παράταξη, 107 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ του νομοσχεδίου, με τις διαφοροποιήσεις να αγγίζουν τελικά τις 51. Συνολικά 20 βουλευτές καταψήφισαν και 31 επέλεξαν την αποχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα σε αυτούς που επέλεξαν την αποχή συγκαταλέγονται και 4 κυβερνητικά στελέχη, ο υπουργός Μάκης Βορίδης – και τρεις υφυπουργοί οι Γ. Μπούγας, Στ. Κελέτσης και Μ. Κεφάλα, ηχηρό ήταν το «όχι» στο νομοσχέδιο του πρώην Πρωθυπουργού της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά.

Η ελληνική κοινωνία διχάστηκε, χωρίστηκε και πάλι σε στρατόπεδα και τελικά δεν κέρδισε απολύτως τίποτα. Ένα θέμα που αφορά περίπου στα 500 ζευγάρια επίσημα και ανεπίσημα ίσως 1.000 με 2.000. Το χειρότερο δεν είναι αυτό όμως, το χειρότερο όμως είναι ότι η τεκνοθεσία θα γίνει πλέον εμπόριο από οικογένειες που δεν θα έχουν χρήματα και θα βρίσκουν πλέον τον εύκολο τρόπο να βγάλουν χρήματα, φοιτήτριες που θα προέρχονται από φτωχές αγροτικές περιοχές και θα βγαίνουν στο σεργιάνι για να πουλήσουν παιδιά σε δήθεν ομόφυλα ζευγάρια..

Το πρόβλημα δεν είναι ο νόμος, ούτε υπάρχει κάτι με τα ομόφυλα ζευγάρια, το βασικό πρόβλημα είναι η εμπορευματοποίηση της γέννησης ενός παιδιού και εδώ ο νόμος σε λίγα χρόνια θα αποδειχθεί προβληματικός και μεγάλο αγκάθι για τα παιδιά που θα γεννηθούν.. 

Τα παιδιά δεν είναι εμπόριο, τα παιδιά είναι επιλογή και χρειάζονται ΑΓΑΠΗ και σωστή καθοδήγηση στα πρώτα τους χέρια.. χρειάζονται και τον μπαμπά και την μαμά διπλά τους.

Άλλη μια φορά που η Ελληνική κοινωνία δεν κέρδισε απολύτως τίποτα.. άλλη μια φορά που ο Έλληνας θα πάει στο ράφι του σούπερ μάρκετ και θα δει τις τιμές στα προϊόντα να βρίσκονται στον θεό.. για την ακρίβεια δεν έγινε καμία σύσκεψη/πολιτικό μασάζ στα γραφεία της ΝΔ, για την εγκληματικότητα δεν έγινε επίσης καμία σύσκεψη με τους βουλευτές της ΝΔ.

Ας είναι.. η κοινωνία ξέρει να απομακρύνει αυτά που την ενοχλούν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.