Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Σε μια γωνιά να κλαίει η αντιπολίτευση... ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και λοιποί τοσγλαναράδες της Βουλής με τα χαρτομάντηλα ανά χείρας.


Απίστευτη απομόνωση για τους γελοίους της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, της εταιρίας που διέλυσε την χώρα και την έβαλε στον ασφυκτικό κλοιό των μνημονίων. Η Ευρώπη και οι αξιωματούχοι της, στηρίζουν την έξοδο από τα μνημόνια και με δηλώσεις τους δίνουν το πράσινο φως για να αλλάξουν τα ΠΑΝΤΑ στην χώρα, σε μια χώρα που θα αποκτήσει ξανά την δική της φωνή, χωρίς επιτρόπους, χωρίς φύρερ στην πλάτη της. Ξανά η πολιτική διαχείριση στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κυβέρνηση, χωρίς μα και μου από την Ε.Ε. .

Αυτή λοιπόν την συμφωνία που την χαιρετίζει ΟΛΗ η ΕΥΡΩΠΗ.... και οι ΗΠΑ, η βρομερή και τρισάθλια Αξιωματική αντιπολίτευση την χλευάζει και την υποσκάπτει.... γιατί η ΝΔ και το βρομερό ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν με κανέναν τρόπο να απαγκιστρωθούν από το βρόμικο παρελθόν τους, θα μείνουν για πάντα εκεί κολλημένοι στο βούρκο με τα σκατά, τα σκατά που οι ίδιοι εξέθρεψαν όλα αυτά τα χρόνια με τρισάθλια τηλεοπτικά κανάλια της διαπλοκής.


Γιούνκερ: "Αποτίω φόρο τιμής στον ελληνικό λαό για την ανθεκτικότητά του"

«Η συμφωνία του Eurogroup ανοίγει το δρόμο για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος και ένα νέο κεφάλαιο για τη χώρα.

Θα αγωνίζομαι πάντα για να βρίσκεται η Ελλάδα στην καρδιά της Ευρώπης.

Αποτίω φόρο τιμής στον ελληνικό λαό για την ανθεκτικότητα και την ευρωπαϊκή προσήλωσή του.

Οι προσπάθειές τους δεν ήταν μάταιες»


Μοσκοβισί: "Ιστορική στιγμή για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη"

«Είναι μια στορική στιγμή για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη. Η Ελληνική κρίση τελείωσε σήμερα. Εδώ στο Λουξεμβούργο».

Με τα λόγια αυτά χαιρέτησε την συμφωνία για την Ελλάδα ο Επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, φανερά ικανοποιημένος για τις επιδόσεις της χώρας μας και τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε ότι είναι μία ιστορική αλλά και ευτυχισμένη στιγμή για την Ελλάδα και την Ευρώπη και ότι το Grexit ανήκει πλέον οριστικά στο παρελθόν.

Ο Μοσκοβισί ανέφερε ότι η σημερινή απόφαση επιτεύχθηκε επειδή η Ελλάδα έδειξε υπευθυνότητα και η ευρωζώνη αλληλεγγύη.

Αναγνώρισε τις θυσίες του ελληνικού λαού λέγοντας όμως ότι ήταν ανάγκες.

Κατά τον Γάλλο επίτροπο το πακέτο μέτρων που υιοθετήθηκε σήμερα για το ελληνικό χρέος είναι αξιόπιστο και θα αποδειχθεί αποτελεσματικό διότι θα γίνει δεκτό από τις αγορές.

Ο Μοσκοβισί ανέφερε ότι δεν θα υπάρξει νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα αλλά ενισχυμένη συνεργασία η οποία προβλέπεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία. 



Ρέγκλινγκ: Μαζί με την Ελλάδα νίκησε η αλληλεγγύη της Ευρωζώνης

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ δήλωσε και αυτός ότι πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για την Ελλάδα και την ευρωζώνη.

Ο Ρέγκλινγκ υπενθύμισε ότι κατά το παρελθόν η ευρωζώνη έζησε κρίσιμες στιγμές και χαιρέτισε την αλληλεγγύη των χωρών της ευρωζώνης προς την Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά την ελάφρυνση του χρέους ο Ρέγκλινγκ ανέφερε ότι θα υπάρξουν επιμηκύνσεις των ωριμάνσεων των δανείων.


Μ. Ντράγκι: Βελτιώνεται η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

«Χαιρετίζουμε την ολοκλήρωση από την Ελλάδα των προαπαιτούμενων. Αυτό ανοίγει το δρόμο για μια επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος του ESΜ.

Πιστεύουμε ότι η υιοθέτηση του πακέτου των μέτρων για το χρέος που συμφωνήθηκε από το Eurogroup θα βελτιώσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους μεσοπρόθεσμα.

Η παραμονή της Ελλάδας στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων και της συμπαγούς δημοσιονομικής πολιτικής είναι κλειδί. Χαιρετίζουμε την ετοιμότητα του Eurogroup να εξετάσει περαιτέρω μέτρα για το χρέος σε μακροπρόθεσμο επίπεδο σε περίπτωση αρνητικών οικονομικών εξελίξεων». 



Λαγκάρντ: Το Δ.Ν.Τ. χαιρετίζει τα μέτρα που έλαβε η Ελλάδα

Η γενική διευθύντρια του Δ.Ν.Τ. Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε ότι συμμερίζεται και αυτή την αίσθηση των Eυρωπαίων ιθυνόντων πως πρόκειται για ιστορική στιγμή υπενθυμίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια η ευρωζώνη έζησε δύσκολες στιγμές.

Η Κριστίν Λαγκάρντ ανέφερε ότι το Δ.Ν.Τ. χαιρετίζει τα μέτρα που έλαβε η Ελλάδα και ότι σημειώνει την δέσμευση των εταίρων της Ελλάδας στην ευρωζώνη να λάβουν αν απαιτηθεί και νέα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.