Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Παγκύπριος σπαραγμός απ’την φωτογραφία θανατηφόρου τροχαίου Λ/κας



Τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει από το απόγευμα, η φωτογραφία από το αναποδογυρισμένο διπλοκάμπινο όχημα εντός του οποίου επέβαινε η οικογένεια του 5χρονου κοριτσιού που έχασε την ζωή του στο νέο θανατηφόρο.

Πλάι στο αναποδογυρισμένο όχημα, πετάμενα βρίσκονταν ένα τετράδιο και ένα τρενάκι, τα παιχνίδια δηλαδή των παιδιών. Τίποτα δεν προμήνυε ότι τα παιχνίδια τους θα βρίσκονταν πετάμενα στην άσφαλτο, προτού προσκρούσει στο όχημά τους άλλο όχημα τύπου σαλούν.

Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου συνελήφθη ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύεται η 35χρονη μητέρα και τα άλλα δυο παιδάκια 4 και 9 ετών. Η κατάστασή τους είναι εκτός κινδύνου.

Την φωτογραφία δημοσιεύει η ΜΚΟ Reaction η οποία νωρίτερα απηύθυνε δημόσια έκκληση για ευρεία σύσκεψη υπό τον ΠτΔ με αφορμή τα απανωτά θανατηφόρα τροχαία μέσα σ’ ένα μόλις 24ωρο.

Έκτακτη σύσκεψη εξάλλου θα διεξαχθεί αύριο στο Αρχηγείο Αστυνομίας σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ΣΙΓΜΑ, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου, Ανδρέας Αγγελίδης.

«Η πιο #τραγική_φωτογραφία που αντικρίσαμε τα τελευταία χρόνια... ένα παιδικό αυτοκινητάκι αναποδογυρισμένο μπροστά από το όχημα που έχασε την ζωή του το 5χρονο παιδάκι... ας την θυμόμαστε όλοι σαν πιάνουμε τιμόνι στα χέρια μας!», αναφέρει στην σχετική ανάρτηση η Reaction.
ΣΙΓΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.