Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ασφάλεια και κάλυψη στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ πλευρά δίνει το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο USS George H. W. Bush που θα επιστρέψει στο αγκυροβόλιο στο Μαράθι.








Στις 09:20 το πρωί της Κυριακής σήκωσε άγκυρα από το αγκυροβόλιο του στην προβλήτα Κ14 στο Μαράθι της Σούδας ο «Εκδικητής»,το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο USS George H. W. Bush. Ο «Εκδικητής» που είχε ρίξει άγκυρα στη Σούδα πριν από οκτώ ημέρες, το περασμένο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, απέπλευσε για άγνωστο προορισμό στη Μεσόγειο.

ΠΗΓΗ: http://www.kriti24.gr/


Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες πάντως δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί, το αμερικανικό αεροπλανοφόρο, θα μας επισκεφθεί και τρίτη φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς αναμένεται να επιστρέψει στο αγκυροβόλιο του στο Μαράθι, στις 20 Μαρτίου. Αυτή τουλάχιστον ήταν η ενημέρωση που υπήρχε μέχρι την Κυριακή.

Μαζί του θα επιστρέψουν και οι 6.000 ναύτες καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό του «Εκδικητή», που με την παραμονή τους στα Χανιά, για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έδωσαν και πάλι μία γερή οικονομική ανάσα, στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης.

Να υπενθυμίσουμε, ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι ναύτες τους αεροπλανοφόρου, προχώρησαν και σε εθελοντικές πράξεις καθαρισμού παραλιών και άλλες εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης χώρων σε ιδρύματα των Χανίων. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ο χρόνος που θα παραμείνει το αεροπλανοφόρο στα Χανιά, κατά τη διάρκεια της τρίτης επίσκεψής του.


ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΆ, ΈΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.