Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Πρόταση μομφής στα Κατεχόμενα εναντίον της ψευδοκυβέρνησης.

Πρόταση μομφής (πρόταση μη εμπιστοσύνης στα τουρκικά) εναντίον της ψευδοκυβέρνησης θα καταθέσει αύριο στη “βουλή” ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν, όπως ο ίδιος δήλωσε σε διάφορα τ/κ ΜΜΕ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ερχιουρμάν επέκρινε το γεγονός ότι εδώ και δύο ημέρες η ολομέλεια της “βουλής” δεν μπόρεσε να συνεδριάσει λόγω έλλειψης απαρτίας, καθώς απουσίαζαν “βουλευτές” από τα κόμματα ΚΕΕ και ΔΚ που απαρτίζουν την “συγκυβέρνηση”, την οποία κατηγόρησε ότι σαμποτάρει με αυτόν τον τρόπο τις εργασίες της “βουλής”.

Οι πράξεις της “κυβέρνησης” είναι παράνομες και η “κυβέρνηση” είναι ανίκανη να “κυβερνήσει”, δήλωσε ο Τουφάν Ερχιουρμάν προσθέτοντας ότι επειδή η “κυβέρνηση” δεν έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την εφαρμογή του οικονομικού πρωτοκόλλου, δεν έχουν έρθει τα απαραίτητα κονδύλια από την Τουρκία και γι` αυτό υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες.

Εμείς εξάλλου δεν εμπιστευόμαστε αυτή την “κυβέρνηση”, πιστεύουμε όμως ότι δεν την εμπιστεύεται πλέον ούτε και ο κόσμος, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΡΤΚ.

- See more at: http://www.sigmalive.com/news/international/409575/protasi-momfis-kata-tis-psevdokyvernisis-apo-rtk#sthash.vVgcnpdL.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.