Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Χάνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις ο Ερντογάν, ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, η Αθήνα πρέπει να έχει τα μάτια της στην Στρογγύλη ειδικότερα και στο σύμπλεγμα του Καστελορίζου τις επόμενες ημέρες!



Πηγή: militaire.gr

Οι δημοσκοπήσεις στην Τουρκία δείχνουν σταθερά ότι ο Ερντογάν χάνει το δημοψήφισμα. Ο σουλτάνος βρήκε αμέσως τη λύση: απαγόρευσε τις δημοσκοπήσεις!

Ο Ερντογάν πιστεύει ότι η δημοσιοποίηση διαδοχικών δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι το όχι επικρατεί,χειροτερεύει την κατάσταση. Την οποία πιστεύει ακόμη ότι μπορεί να ανατρέψει με συγκεντρώσεις σ΄ όλη τη χώρα μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Μετά απ΄ αυτές τις συγκεντρώσεις, λένε οι πληροφορίες θα ζητήσει ξανά αποτελέσματα δημοσκοπήσεων. Αν θα επιτρέψει τη δημοσιοποίησή τους ,εξαρτάται από …τα αποτελέσματα.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η Αθήνα παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις δημοσκοπήσεις του Ερντογάν. Για να μπορέσει να προβλέψει με μεγαλύτερη ασφάλεια αν και πότε θα μας προκύψει κάποια κλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά: πριν ή μετά το δημοψήφισμα.


Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ: Πλέον ο Σουλτάνος για να γυρίσει το παιχνίδι ή θα κάνει μια θεαματική έξοδο ή θα χάσει το δημοψήφισμα και θα προκηρύξει εκλογές. Για να κάτσει να χάσει στο δημοψήφισμα ούτε λόγος, το μόνο σενάριο που αυτή την στιγμή μοιάζει το ποιο πιθανό είναι να βγάλει τα απωθημένα του στο Αιγαίο και ποιο συγκεκριμένα εκεί που η Ελλάδα θα έχει πρόβλημα να υπερασπιστεί τα εδάφη της. Στο σύμπλεγμα του Καστελορίζου όπου όλοι γνωρίζουμε ότι οι Ελληνικές Δυνάμεις είναι λίγες, είναι δύσκολη η αποστολή ενισχύσεων και η Τουρκία ακριβώς απέναντι είναι μόλις λίγα λεπτά για να πραγματοποιήσει απόβαση στην Στρογγύλη. 

Φυσικά οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν πολεμούν με τόξα και βέλη, τα οπλικά συστήματα υπάρχουν και γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται οι Τ.Ε.Δ. . Το θέμα είναι κατά πόσο η πολιτική ηγεσία θα αφήσει τις Ε.Δ. να υπερασπιστούν με σθένος και αποφασιστικότητα τα κυριαρχικά δικαιώματα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Γιατί στα ΙΜΙΑ γνωρίζουμε όλοι το αποτέλεσμα...

Οι μέρες μέχρι το δημοψήφισμα θα είναι πολύ δύσκολες για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και απαιτείτε προσοχή απ΄όλους και ποιο συγκεκριμένα από την Πολιτική ηγεσία. Αν η Τουρκία και ποιο συγκεκριμένα ο Ερντογάν καταλάβει ότι φοβόμαστε, τότε τα νέα ΙΜΙΑ είναι πολύ κοντά και ίσως αυτή τη φορά να μιλάμε για ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ τεραστίου μεγέθους, με φέρετρα καλυμμένα με την γαλανόλευκη να σκορπούν τρόμο και  απόγνωση στους Έλληνες πολίτες. Μέχρι την 16η Απριλίου οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ θα πρέπει να είναι με το χέρι στην σκανδάλη.

Τα μάτια όλων μας σε Μεγίστη-Στρογγύλη και Ρω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.