Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Ψάχνουν να βρουν τρόπους στο ΝΑΤΟ για να ταπεινώσουν την Ρωσία, βαθιά πλήγματα στην Ρωσική επικράτεια ετοιμάζει η συμμαχία για να εμπλέξει την Ρωσία σε πυρηνικό ολοκαύτωμα.

 Παρανοϊκός ο τρόπος με τον οποίο σκέφτονται να εμπλέξουν την Ρωσία σε ένα παιχνίδι που δεν θα έχει καλό τέλος για καμία πλευρά.. βαθιά πλήγματα στο Ρωσικό έδαφος θα σημάνει αυτομάτως την ενεργοποίηση σκληρότερων χτυπημάτων πρωταρχικά στην Ουκρανία με πολύ βαριά όπλα και με πλήρη διάλυση της οικονομίας της και σε δεύτερο χρόνο ανάλογα και με το πως έχουν προχωρήσει οι επιχείρισης της συμμαχίας στο εσωτερικό της Ρωσίας, χτυπήματα σε χώρες των Βαλκανίων αλλά και των χωρών της Βαλτικής που κύριο στόχο θα έχουν οι εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ. 

Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, στο εσωτερικό της Ρωσίας την στοχοποίηση των κρίσιμων εγκαταστάσεων, μπορεί να τη κάνει ΜΟΝΟ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ με τον τεχνολογικό εξοπλισμό που έχει στην διάθεση της και το ίδιο ΔΕΝ μπορεί να πράξει η Ουκρανία με τα συστήματα που διαθέτει! Και εδώ είναι το κρίσιμο σημείο που η Δύση και η συμμαχία παραβλέπει ή πιστεύει ότι η Ρωσία μπλοφάρει.. Η Μόσχα αφού θα χτυπηθούν εγκαταστάσεις της βαθιά στο εσωτερικό της, θα έχει ένα μόνο τρόπο αντίδρασης.. και αυτό τον τρόπο, τον γνωρίζουν πολύ καλά στην συμμαχία.


Προκλητικές δηλώσεις της συμμαχίας: «Κάθε έθνος που δέχεται επίθεση έχει το δικαίωμα να αμυνθεί. Και αυτό το δικαίωμα δεν σταματά στα σύνορα του δικού σας έθνους», είπε ο ναύαρχος Ρομπ Μπάουερ, μιλώντας στο κλείσιμο της ετήσιας συνεδρίασης της επιτροπής, στην οποία παρευρέθηκε επίσης ο στρατηγός των ΗΠΑ CQ Brown, επικεφαλής του Κοινού Επιτελείου.

Προκλητικοί και οι Τσέχοι: ο υποστράτηγος Karel Řehka, αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Τσεχίας, κατέστησε σαφές ότι το έθνος του δεν θέτει τέτοιους περιορισμούς όπλων στο Κίεβο.

«Πιστεύουμε ότι οι Ουκρανοί θα πρέπει να αποφασίσουν μόνοι τους πώς θα το χρησιμοποιήσουν»


Σκληρή θα είναι η απάντηση της Μόσχας: «Εάν οι ΗΠΑ επιτρέψουν στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσει βαθιά στη Ρωσία, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να ανταπαντήσουν».

Αυτό δήλωσε ο Ρώσος πτέραρχος και επικεφαλής της οργάνωσης “Αξιωματικοί της Ρωσίας” Σεργκέι Λιποβόι σε συνέντευξή του στο ρωσικό News.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος των ρωσικών δυνάμεων μπορεί να είναι στρατηγικές υποδομές που δεν βρίσκονται στην Ουκρανία.

«Η Ρωσία θα αναγκαστεί να επιτεθεί στη Γερμανία και τις ΗΠΑ εάν τα υποθετικά πλήγματα σε αποθήκες πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία δεν λειτουργήσουν στη Δύση», δήλωσε ο στρατηγός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.