Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Το ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ και η οριστική αποχώρηση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 
Αν και το ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ είχε έναν από του παλαιότερους λογαριασμούς στο Twitter με χιλιάδες προβολές κ φίλους, η απόφαση είναι μην συνεχιστεί άλλο εκεί η παρουσία μας. Ο λόγος είναι απλός, το εν λόγο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει αφάνταστα τοξικό και επικίνδυνο. 

Στο Twitter αν κ η παρουσία μας είναι από το 2008, η τοξικότητα που υπάρχει ξεπερνά την φαντασία κάθε νοσηρού μυαλού. Δυστυχώς ο Έλληνας έχει αποφασίσει να κάνει προσωπικές επιθέσεις και να μην σχολιάζει την άποψη/θέση του συνομιλητή του. Τα τελευταία χρόνια στο Twitter η αλήθεια είναι το ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ ασχολήθηκε με θέματα που μπορούσε να τα διαχειριστεί ο άνθρωπός που είναι πίσω από το blog, δεν το έπαιξα ποτέ παντογνώστης, το πεδίο μου έχει ένα όριο.. δυστυχώς για πολλούς αυτό δεν ισχύει, όλοι εκεί τα ξέρουν, όλοι εκεί έχουν τον σωστό και πλήρως τεκμηριωμένο λόγο, δεν κάνουν πουθενά λάθος και όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να τους λένε ναι..

Με αυτή την λογική ο διαχειριστής του δεν συμφωνεί.. ίσα, ίσα που είναι στην αντίπερα όχθη, όλοι έχουμε άποψη, όλοι μπορούμε να συζητάμε μεταξύ μας, όλοι μας μπορεί να έχουμε δίκιο ή όχι, αρκεί να τηρείται ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ του να ακούς τι σου λέει ο συνομιλητής σου και να σέβεσαι την άποψη του. Και στο Twitter αυτό έπαψε να ισχύει.. η πολιτική τοξικότητα έχει γίνει συνώνυμο της προπαγάνδας.


Ας μείνουμε λοιπόν άνθρωποι, άδολοι και με ήσυχη την ψυχή μας. Εδώ λοιπόν σε ένα τίμιο αγώνα για την ΕΛΛΑΔΑ και την Κύπρο, μακριά από την τοξικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Ας γελάσουμε σαν άνθρωποι, ας χαρούμε σαν άνθρωποι, ας κάνουμε και λάθη δεν πειράζει, πειράζει να μην τα παραδεχόμαστε και να επιμένουμε σε αυτά.

Από αυτό το μετερίζι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ. Ελεύθεροι και χωρίς δόλο.. χωρίς να μας κρατά κανένα κόμμα. Με μοναδικό στόχο, την αγάπη για ΠΑΤΡΙΔΑ.


Για το ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ 

Ο διαχειριστής του Κουρτέσης Ιωάννης

Τεχνικός Δασικής Προστασίας - Εθελοντής Πυροσβέστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.