Κυριακή 5 Μαΐου 2019

To ellada-kupros θα συνεχίσει μόνο με αφιερώματα την πορεία του.

Η πορεία του ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ στο χάος του Ελληνικού ίντερνετ δεν θα τερματιστεί αλλά θα περιοριστεί στα αφιερώματα για την Ελλάδα και την Κύπρο μας. Άλλωστε εδώ και καιρό οι ειδήσεις και ο σχολιασμός της καθημερινότητας έχει σταματήσει. Πολύ σπάνια πλέον και για πολύ σημαντικά θέματα θα υπάρξει κάποιο ενημερωτικό άρθρο-θέση-άποψη από το ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ.

Το Ελληνικό ίντερνετ κατακλύζεται από χιλιάδες ψέμματα και ιστορίες για αγρίους και από αυτό εδώ τον τίμιο χώρο δεν πρόκειται εγώ να σας κάνω προπαγάνδα για κανέναν, άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια η προσπάθεια έγινε για να μην ξεχαστούν τα εγκλήματα πολέμου κατά της Κύπρου και της Ελλάδας από τους εχθρούς της, δεν έγινε ούτε για να προμοτάρω κάποιο κόμμα ούτε για να κερδίσω κάτι, αφού διαφημίσεις ως blog, αλλά και στην παλαιότερη μορφή του, δεν είχε ποτέ.

Ο πατριωτικός χώρος στην Ελλάδα απέτυχε παταγωδώς να φέρει την αλλαγή στην χώρα, ο πατριωτικός χώρος που δεν ανήκει μόνο στην δεξιά αλλά και στην αριστερά δυστυχώς κοιμάται όρθιος στις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στην περιοχή μας. Το ΙΣΡΑΗΛ, η ΑΙΓΥΠΤΟΣ και η ΚΥΠΡΟΣ έχουν καταλάβει στον μέγιστο βαθμό τις αλλαγές που έρχονται και προετοιμάζονται για το μέλλον, ενωμένοι... εμείς τι ακριβώς κάνουμε; Ποια η θέση της Ν.Δ. στο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΙΣΡΑΗΛ που μόνο προς τος συμφέρον της χώρας είναι; έχετε ακούσει κάτι, γιατί εγώ δεν έχω ακούσει και δεν έχω διαβάσει τίποτα.
Τις θέσεις για την Εθνική Άμυνα της Ν.Δ.  που έρχεται όπως μας λέει στην Κυβέρνηση τις έχει διαβάσει κανείς; γενικόλογα πράγματα μόνο, μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει ποιο θα είναι το μέλλον των Ε.Δ. τα επόμενα 20 χρόνια; όχι... Γι αυτό λοιπόν επειδή και στα υπόλοιπα θέματα οι πολιτικοί δεν θα πουν ποτέ την αλήθεια, κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά, τα αυτιά σας επίσης και διαβάστε τις σας λένε πίσω από τις γραμμές της πολιτικής, μην πιστεύετε πλέον σε ψέμματα και φανταστικούς σωτήρες που έχουν βγει από τα βαθιά παρακμιακά τζάκια της πολιτικής.

Καλή συνέχεια σε όλους και προσπαθήστε να μείνετε μακρυά από τους ψευτο-πατριώτες του Ελληνικού ίντερνετ. Τα λέμε..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.