Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ, με μια φωνή στο Aμερικανικό Κογκρέσο.



Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεχίστηκε στην Ουάσινγκτον η εκστρατεία προώθησης της νομοθετικής ατζέντας της Ελληνο-Ισραηλινής Συμμαχίας στο Κογκρέσο (CHIA).


Οι διάδρομοι του Καπιτωλίου γέμισαν με νέους Ελληνοαμερικανούς επαγγελματίες, καθώς τα μέλη του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (HALC), μαζί με τους συναδέλφους τους από την Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC), επιδόθηκαν σε έναν μαραθώνιο επαφών με βουλευτές και γερουσιαστές με σκοπό να τους ενημερώσουν για μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Τα τρία βασικά ζητήματα στα οποία εστίασαν οι εκπρόσωποι του HALC και της AJC ήταν η άρση του εμπάργκο για την πώληση αμερικανικών όπλων στην Κύπρο, το πάγωμα της παράδοσης των μαχητικών αεροσκαφών F-35 στην Τουρκία, αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξη των διπλωματικών σχέσεων του Ισραήλ με άλλες χώρες, με αφορμή την 70η επέτειο ανεξαρτησίας της χώρας.

Η συνέχεια στο http://www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.