Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΔΑΜΑΣΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ



Τα τελευταία οχυρά της τρομοκρατίας στην πόλη της Δαμασκού έπεσαν οι τελευταίοι τζιχαντιστικοί θύλακες καταλύθηκαν. Mια πηγή ασφαλείας ανέφερε ότι ο συριακός στρατός επέκτεινε τον έλεγχό του στο στρατόπεδο Yarmouk, στο νότο της Δαμασκού μετά από σφοδρές συγκρούσεις με την « Daesh ».

https://dimpenews.com

Η πηγή δήλωσε στην αραβόφωνη υπηρεσία του « Spoutnik »,ότι « ο SAA απελευθέρωσε το στρατόπεδο Yarmouk στο νότο της Δαμασκού και ύψωσε την συριακή σημαία σε αυτό. »

Το ρωσικό Υπ.Άμυνας ανακοίνωσε ότι ο συριακός στρατός είναι στο σημείο να ολοκληρώσει την απελευθέρωση του Yarmouk
και πρόσθεσε ότι τις τελευταίες ημέρες είμαστε μάρτυρες « σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ του συριακού στρατού και των συμμαχικών παλαιστινιακών φραξιών με την ISIS ».Spoutnik

« Περί τους 1.600 μαχητές της isis και πολίτες εκκενώθηκαν μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας με 32 λεωφορεία » αναφέρει το AFP επικαλούμενο την ίδια πηγή. « Οι συριακές δυνάμεις ξαναμπήκαν στο στρατόπεδο του Yarmouk όπου οδηγούν επιχειρήσεις – σάρωμα αφού απελευθέρωσαν τις συνοικίες Tadamoun, Qadam και Hajar al-Aswad ».AFP 21/05/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.