Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Ακύρωση της απόφασης ασύλου στον Τούρκο Στρατιωτικό ζητά και επισήμως το Μαξίμου. Σε αγαστή συνεργασία με την Τουρκία ο ΣΥΡΙΖΑ.


Και ενώ η 3η Ανεξάρτητη Δευτεροβάθμια Επιτροπή αποφάσισε να χορηγήσει άσυλο στον Τούρκο στρατιωτικό και συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου, ο οποίος μαζί με επτά ακόμα στρατιωτικούς κατέφυγε στην Αλεξανδρούπολη, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου 2016.

Το φοβερό και τρομερό Μαξίμου...

«Ακολουθώντας την πάγια θέση σε σχέση με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, όπως έχει επανειλημμένως και δημοσίως εκφραστεί, υποβλήθηκε σήμερα εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης αίτηση ακύρωσης κατά της χθεσινής απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσφυγών», αναφέρει η άτυπη ενημέρωση του πρωθυπουργικού γραφείου του Μεγάρου Μαξίμου.

Λίγες ώρες πριν το Τουρκικό ΥΠ.ΕΞ. είχε προειδοποιήσει την Αθήνα με έντονο ύφος..

«Η Ελλάδα, που χορήγησε το δικαίωμα ασύλου σε έναν από τους οχτώ πραξικοπηματίες στο coup d'etat της 15ης Ιουλίου, για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι μια χώρα που προστατεύει και εναγκαλίζεται πραξικοπηματίες με αυτή την απόφαση» αναφέρει η Αγκυρα και προσθέτει:

«Αυτή η απόφαση, που θεωρούμε ότι έχει πολιτικά κίνητρα, αναμφισβήτητα θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στις διμερείς μας σχέσεις με την Ελλάδα και στις κοινές περιφερειακές συνέργειες».


Είναι προφανές ότι η Ελληνική Δημοκρατία κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Ερντογάν στην Αθήνα τα συμφώνησε ΟΛΑ. Δεν χρειάζονται περαιτέρω αναλύσεις και βαθυστόχαστα σχόλια, η Αθήνα θα τους παραδώσει ΟΛΟΥΣ στα χέρια του Σουλτάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.