Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Τουρκικές μπαμπεσιές... Τούρκος στρατιωτικός αιτείται άσυλο από την Κυπριακή Δημοκρατία, παραμένει φρουρούμενος στην Μαρίνα της Λάρνακας.

Υψιστής Εθνικής Ασφαλείας το θέμα του ασύλου για τον Τούρκο Στρατιωτικό... στην μαρτυρική Κύπρο. Δεν πρέπει να περάσουν οι μπαμπεσιές του Τούρκου πράκτορα.... ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΜΕΣΟΠΕΛΑΓΑ, ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.




Της δέουσας προσοχής όλων των αρμόδιων υπηρεσιών της Κυπριακής Δημοκρατίας, τυγχάνει ο χειρισμός της υπόθεσης Τούρκου στρατιωτικού ο οποίος αιτείται πολιτικό άσυλο.

Όπως μεταδόθηκε και σε χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ(ΣΙΓΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΥΠΡΟΥ), ο αξιωματικός του τουρκικού στρατού έφτασε μαζί με τη σύζυγό του στη μαρίνα Λάρνακας με το ιδιωτικό τους σκάφος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τούρκος παραμένει στη μαρίνα της Λάρνακας στο σκάφος του και περιφρουρείται από τις Αρχές. Η αίτηση του τυγχάνει χειρισμού από την Υπηρεσία Ασύλου, ενώ έχουν ενημερωθεί και όλες οι αρμόδιες Υπηρεσίες.

Το SigmaLive επικοινώνησε τόσο με το Υπουργείο Εξωτερικών όσο και με την Αστυνομία για σχετικές τοποθετήσεις, χωρίς, ωστόσο, αυτό να καταστεί δυνατό, αφού λόγω της λεπτότητας και της σοβαρότητας του θέματος, δεν θα γίνουν δηλώσεις, όπως τόνισαν αρμόδιοι στο SigmaLive.

Εξάλλου, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο οποίος, κληθείς με το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου να απαντήσει για τις εξελίξεις επί του θέματος, αρκέστηκε στο να πει ότι δεν σχολιάζει θέματα που άπτονται ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.