Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Βολές του κατοχικού στρατού κοντά στη Δερύνεια

Μετά από καταγγελία που έφτασε στο Sigmalive από κατοίκους της Δερύνειας, για εκκωφαντικούς θορύβους που θυμίζουν βομβαρδισμούς και πυροβολισμούς, επικοινωνήσαμε με αρχές στην περιοχή, οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν το γεγονός.

Ο δήμαρχος Δερύνειας, Άντρος Καραγιάννης, ενημέρωσε το Sigmalive ότι οι θόρυβοι οφείλονται σε βολές αντιαρματικών όπλων του τουρκικού κατοχικού στρατού.
"Βολές που δεν είναι πρώτη φορά που γίνονται. Είναι εξωφρενικό, ωστόσο, να μη μας ενημερώνουν τα Ηνωμένα Έθνη για τις βολές αυτές. Έχουμε κάνει επανειλημμένα διαβήματα για να μας ενημερώνουν πριν, έτσι ώστε και εμείς να ενημερώνουμε τους δημότες μας. Καμιά ανταπόκριση στο αίτημά μας", αναφέρει ο κ. Καραγιάννης.

Οι βολές γίνονται από αντιαρματικά όπλα κοντά στην περιοχή Μοναστηράκι, η οποία βρίσκεται περίπου 500-1000 μέτρα μακριά από σπίτια της Δερύνειας και κοντά στην παραλία Δερύνειας. Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Καραγιάννης, οι βολές αυτές θα συνεχιστούν μέχρι και σήμερα το απόγευμα.

- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/402746/voles-tou-katoxikou-stratou-konta-sti-deryneia#sthash.jAVpFROt.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.