Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

2 μέλη της «Διμοιρίας του θανάτου» των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων κρατούνται στην Αλεξανδρούπολη. Ζητούν άσυλο και προστασία.

Στην Αλεξανδρούπολη κρατούνται εδώ και μερικά 24ωρα δύο Τούρκοι στρατιωτικοί, που φέρονται να μετείχαν στην ομάδα των πραξικοπηματιών που θα υλοποιούσαν το σχέδιο δολοφονίας Ερντογάν.

Σύμφωνα με την "Καθημερινή", εισήλθαν παράνομα μέσω Έβρου και παραδόθηκαν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ορεστιάδας. Στις 20 Φεβρουαρίου μέσω συνηγόρου κατέθεσαν αίτημα χορήγησης πολιτικού ασύλου στην Αλεξανδρούπολη.


Πρόκειται για πρώην στελέχη των Ειδικών Δυνάμενων(την επονομαζόμενη Διμοιρία του θανάτου) που κατάφεραν να διαφύγουν τη σύλληψη από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι και πριν από μερικά εικοσιτετράωρα.

Στην επονομαζόμενη «διμοιρία του θανάτου» φέρονται να μετείχαν συνολικά 47 στρατιωτικοί. Οι 44 είναι προφυλακισμένοι. Οι υπόλοιποι 3 δικάζονται ερήμην , τα ονόματα όλων τους έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τις Τουρκικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.