Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Μείωση Συντάξεων έχει υποσχεθεί στο κρυφό email Χαρδούβελη προς την Τρόικα! 3 δις θα πρέπει να είναι η μείωση στις δαπάνες για τις συντάξεις. Το κρύβουν γιατί φοβούνται τις συνέπειες στις εκλογές που έρχονται!

Κρυφή ατζέντα για μείωση όλων των συντάξεων. Τα θρασύτητα ψεύδη και την «κρυφή ατζέντα» που κρύβεται πίσω από τη «μαύρη προπαγάνδα» της Νέας Δημοκρατίας, ξεσκεπάζει Ευρωβουλευτής της, που αποκαλύπτει την κρυφή δέσμευση της συγκυβέρνησης, για μείωση όλων των συντάξεων!

Πρόκειται για το γνωστό δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κύρτσο, που αποκάλυψε ότι, με βάση τις μνημονιακές δεσμεύσεις, που έχουν αναληφθεί, θα πρέπει η συνολική δαπάνη να μειωθεί από τα 14 στα 11 δις, δε δίστασε δε να κατηγορήσει και το κόμμα του, ότι λέει ψέματα στους πολίτες!!! Αυτή η κατά τρία δις μείωση της συνολικής δαπάνης, που περιλαμβάνεται και στο τελευταίο «πακέτο» απαιτήσεων της τρόικας, που τίθεται ως προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, συνεπάγεται, κατά τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, μείωση, όχι μόνο των επικουρικών, αλλά και των κύριων συντάξεων!

Διαψεύδοντας και τον υπουργό Εργασίας, που διαβεβαίωνε ότι, τουλάχιστον οι κύριες συντάξεις, δεν πρόκειται να μειωθούν περαιτέρω. Μάλιστα, όπως ξεκαθάρισε ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η μείωση θα ξεκινήσει μεν από τα «ρετιρέ», τις συντάξεις δηλαδή των 2.000 ευρώ, που είναι το μνημονιακό πλαφόν, αλλά θα επεκταθούν και προς τα κάτω, χωρίς κανένα όριο.

Προφανώς, αυτά κρύβονται κάτω από τις γραμμές του περίφημου e-mail του κ. Χαρδούβελη, που αποτελεί την επίσημη δέσμευση της συγκυβέρνησης, έναντι των δανειστών.

ΚΟΝΤΡΑ News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.