Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ψηφίζουμε για το καλό του τόπου και μόνο! Στηρίξτε Αντιμνημονιακά κόμματα, στηρίξτε την Ελπίδα του τόπου για ένα καλύτερο Ανεξάρτητο αύριο.

Ο Φοίνικας αναγεννάτε από τις στάχτες του, έτσι και η ΕΛΛΑΣ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015
Έχουν αποδείξει οι δωσίλογοι υπάλληλοι της μαντάμ Μέρκελ ότι δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να διαλύσουν τα πάντα σε αυτό τον ευλογημένο τόπο. Έχουν αποδείξει με τις πράξεις τους οι κυβερνώντες ότι δεν τους ενδιαφέρει η φτωχή και η μεσαία τάξη με όλη αυτή την φορολογική επιδρομή που έχουν εξαπολύσει τα τελευταία χρόνια.

Η ώρα για πραγματική αλλαγή σε αυτό το τόπο έφθασε, ή ώρα που η ΕΛΛΑΣ θα σηκώσει κεφάλι στους δυνάστες της, ήρθε. Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω σε αυτή την ιστορική στιγμή, είναι αλήθεια ότι κάθε φορά που η ιστορία αλλάζει ρότα η αλλαγή είναι δύσκολη και περνά πολλούς και δύσκολους κάβους μέχρι να βγάλει ξαστεριά, αλλά αυτή τη φορά αξίζει την στήριξη μας. Αξίζει να ψηφίσουμε για να παραμείνει αυτή η κουτσουλιά γης όμορφη και ανεξάρτητη.

Φτάνουν ποια τόσοι καημοί για αυτή την πανέμορφη χώρα, την χώρα του Ομήρου, του Ελύτη, του Άγνωστου ήρωα!

Και επειδή το ellada-kupros δεν ήταν ποτέ αστικών καταβολών αλλά είναι λαϊκό παιδί, παιδί των αγώνων για την Δημοκρατία... θα ψηφίσει για την αλλαγή. Και με ένα ασσόδυο.. θα κερδίσουμε..., γιατί αυτή τη φορά η ζωή θα ρίξει μια ζαριά καλή, όχι ατομικά.. αλλά συνολικά, για την πατρίδα που τόσο πολύ αγαπάμε.


ΑΥΡΙΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ για την ΕΛΛΑΔΑ, ψηφίζουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ για την ΕΛΠΙΔΑ!


υγ. Όπως ξέρετε από τις 3-05-2004 που το ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ είναι στο διαδίκτυο δεν τοποθετήθηκε ΠΟΤΕ ούτε για τις Κυπριακές αλλά ούτε και για τις Ελλαδικές εκλογές, η αυριανή όμως Ελλαδική εκλογική αναμέτρηση έχει πολλές ιδιαιτερότητες.. η μόνες επιλογές που έχουμε είναι αντιμνημονιακά κόμματα, ποια είναι αυτά; έξυπνοι είστε να τα αναζητήσετε στις κάλπες, άλλωστε σας τα φωτογράφησα στο παραπάνω κείμενο και στον τίτλο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.