Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Τουριστική εκδρομή από το ΓΕΕΘΑ στην Λιβύη με τρεις νεκρούς, δεκάδες τραυματίες κ μονάδα των ΕΤΑ αποδεκατισμένη.. ο Αρχηγός των Ε.Δ. Φλώρος ΔΕΝ παραιτείται, όλα τελεία δήλωσε ότι έγιναν, θα έκανα ξανά τα ίδια!

 Το ΓΕΕΘΑ δίνει το ΥΠΕΞ ως υπεύθυνο για τους νεκρούς στελεχών των Ε.Δ. Έτσι μας είπαν να πάμε, αυτοί κανόνισαν την εκδρομή-αποστολή βοήθειας! Με απλά λόγια μας λένε από το ΓΕΕΘΑ ότι κ με άλογα να τους έλεγε το ΥΠΕΞ, αυτοί θα έλεγαν οκ πάμε, ούτε σκέψη για ματαίωση της αποστόλης!

Η κυβέρνηση, το ΓΕΕΘΑ κ το ΥΠΕΞ έστειλαν ως πρόβατα για σφαγή δεκάδες στελέχη των Ε.Δ. σε μια χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση, όπου υπάρχουν ενεργές Λιβυκές ομάδες του ISIS, όπου οι Τουρκική ΜΙΤ κάνει πάρτι κ όπου οι τοπικοί πολέμαρχοι κάνουν κουμάντο κ μπορούν να σηκώσουν το δικό τους βιλαέτι ανά πάσα στιγμή! Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είχε πρώτα απευθυνθεί στο ΕΚΑΒ που δήλωσε ότι δεν μπορεί να πραγματοποιήσει την αποστολή, μετά στο Π.Σ. που αρνήθηκε για τους ίδιους λόγους κ έτσι το θέμα πήγε στο ΓΕΕΘΑ! Και οι στρατιωτικοί με πρώτο υπεύθυνο τον Αρχηγός των Ε.Δ. Στρατηγό Φλώρο, να οργανώνουν μια τουριστική εκδρομή σε εμπόλεμη ζώνη!

Τα δε βανάκια κ λεωφορεία έπρεπε να διανύσουν  μια απόσταση 300 χλμ περίπου μέσα από βουνά κ χωριά μέχρι τον τελικό τους προορισμό, χωρίς αεροπορική κάλυψη, χωρίς βαριά στρατιωτική συνοδεία κ χωρίς τα μέλη της Ελληνικής αποστολής να έχουν σπάσει σε περισσότερα οχήματα.. τα δε μέλη της Ελληνικής αποστολής πήγαν ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ κ οπλισμό!!!

Διείσδυσε το όχημα στην ελληνική φάλαγγα; Μετέφερε τροποποιημένη δεξαμενή στο όχημα; Τα άτομα αναγνωρίστηκαν; Γιατί δεν υπήρχε αποκλεισμός της οδού για να περάσει η αποστολή κ μερική κ σύντομη απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων πάσης φύσεως; Αντιλαμβάνομαι ότι σε μια σπαρασσόμενη από τον εμφύλιο αυτό είναι πολυτέλεια, αλλά γτ ζητήθηκε βοήθεια από τις άλλες αποστολές που υπάρχουν στην περιοχή; όπως πχ της Αιγύπτου που έχει κ πολύ σοβαρό κλιμάκιο μυστικών υπηρεσιών στην περιοχή; Γιατί δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Ιταλίας που είχε οργανώσει κ αυτή αποστολή πριν λίγες ημέρες; Γιατί δεν ζητήθηκε Νατοϊκή βοήθεια, έστω για αεροπορική κάλυψη της αποστολής; 

Γιατί δεν έσπασε η αποστολή σε μικρότερα οχήματα κ φυσικά στρατιωτικού τύπου ώστε να υπάρχει η ΜΕΓΙΣΤΗ κάλυψη για τα στελέχη της αποστολής;  

Γιατί η ηγεσία των Ε.Δ. δεν παραιτείται; Τι περιμένει; Να σκοτώσει κ άλλους Στρατιωτικούς κ πολίτες; 

'Εχουμε καταλάβει ότι οι Ε.Δ. έχουν χάσει το αξιόμαχο τους κ πλέον αναλώνονται σε φωτογραφικά στιγμιότυπα κ δεν συμμετέχουν ΕΝΕΡΓΑ σε ξένες αποστολές για να αποκτηθεί η δέουσα εμπειρία για το Στράτευμα; Μοναδική εξαίρεση παραμένει το ΓΕΣ, ενώ το ΓΕΑ κ το ΓΕΝ συμμετέχουν σε ξένες αποστολές, το ΓΕΣ δηλώνει σταθερά την αποστροφή του σε αυτού του είδους τις αποστολές, πλην μιας πολύ μικρής δύναμης ΚΦΟΡ... που πλέον ίσως να μην έχει κ λόγο ύπαρξης.

Τι περιμένουν στο ΓΕΕΘΑ; Παραίτηση ΟΛΩΝ ΧΘΕΣ....το αίμα τριών αθώων κ 2 πολιτών βρίσκεται στα χέρια του Φλώρου... ΝΤΡΟΠΗ!

Γιατί η ΕΛΛΑΔΑ να θρηνεί νεκρούς για την απερισκεψία της Στρατιωτικής ηγεσίας; 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.