Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Κανονικά ο αγιασμός των υδάτων στην Κωνσταντινούπολη.. αλλά στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης αρνήθηκε να εορταστούν τα Θεοφάνια.

Κανονικά τελέστηκαν στο Φανάρι τα Θεοφάνια και ο καθιερωμένος αγιασμός των υδάτων από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος χοροστάτησε στην λειτουργία των Θεοφανίων ενώ λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι με την παρουσία αρκετών πιστών πραγματοποιήθηκε και η τελετή αγιασμού των υδάτων στον Κεράτιο Κόλπο με δυο πιστούς να βουτούν στα κρύα νερά για να πιάσουν τον σταυρό.

Είναι να απορείς γιατί στην Ελλάδα ανεχόμαστε αυτές τις συμπεριφορές από Πρωθυπουργούς. Μια ευθεία επίθεση στην ορθοδοξία και στους πιστούς, σε συνέχεια των απαράδεκτων αρνήσεων για εορτασμό των Χριστουγέννων, και του περσινού Πάσχα. Η επίθεση που δέχεται ο Ελληνισμός δεν έχει προηγούμενο, στηη κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν να δίνει το ελεύθερο να εορταστούν τα Θεοφάνια και στην Ελεύθερη; Ελλάδα να αρνούνται οι της δεξιάς κυβερνήσεως να μπορεί έστω η Εκκλησία να τελέσει τους αγιασμούς των υδάτων σε όλη την χώρα. 

Η επίθεση που δέχεται η ΕΛΛΑΣ είναι πρωτοφανής και οι ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να ξυπνήσουν..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.