Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Σε πύρινο κλοιό η Αττική, δεν προσγειώνονται αεροπλάνα στο Ε.Βενιζέλος, μόνο αναχωρήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Ανατολική και Δυτική Αττική.

Επιστρέφει ο Πρωθυπουργός από το Μόσταρ της Βοσνίας εσπευσμένα για τις φωτιές που κατακαίνε από το πρωί την Αττική. Σε δήλωση του ο Πρωθυπουργός ανέφερε: Με προβληματίζουν οι παράλληλες εστίες. Η σκέψη μου βρίσκεται εκεί.

Μάτι και Νέος Βουτζας έχουν κυκλώσει οι φλόγες, καίνε σπίτια στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας, η φωτιά καίει ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα, 500-600 μέτρα από το Λιμάνι.

Δεν επιχειρούν οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις στους οικισμούς, το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να απεγκλωβίσουν πολίτες.

Φήμες από τον Δήμαρχο Ραφήνας για έναν νεκρό στο διοικητικά όρια του Δήμου Ραφήνας. Συνεχείς αναζωπυρώσεις στην περιοχή.

Μέσα στο Στρατιωτικό θέρετρο του Αγίου Ανδρέα οι φλόγες.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου τις περιφερειακές ενότητες Ανατολικής και Δυτικής Αττικής μετά τις φωτιές που πλήττουν την Περιφέρεια.
Παράλληλα, η Περιφέρεια Αττικής συνέδραμε παρέχοντας κάθε μέσο (λεωφορεία, υδροφόρες, μηχανημάτα, κ.α.) που της ζητήθηκε από το Πυροσβεστικό Σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.