Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Ετοιμάζει ξεσκαρτάρισμα στα Εξάρχεια ο ΣΥΡΙΖΑ.



Είναι γνωστή η προνομιακή σχέση της Αριστεράς με τον χώρο των Εξαρχείων, υπήρχε πάντα μια ανοχή, άλλοτε μεγάλη και άλλοτε μικρή, τώρα ο Τσίπρας βλέπει ότι το κενό που τους άφησε για δράση έχει μεγαλώσει και ξεφεύγει πέρα από τα επιτρεπτά όρια ελευθερίας που αφήνει σε τέτοιες περιπτώσεις η Αριστερά. Τρανό παράδειγμα το λουκέτο που επιχείρησαν να βάλουν συγκεκριμένες ομάδες στο Πολυτεχνείο τις ημέρες του εορτασμού, μέχρι και συγκεκριμένες Αναρχικές ομάδες διαφώνησαν για το λουκέτο και με παρέμβαση τους τελικά άνοιξε ο χώρος ώστε να κατατεθούν στεφάνια από τον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Ο Τσίπρας φαίνεται να αντιλαμβάνεται έστω και αργά ότι το αστείο των Εξαρχείων πρέπει να λάβει ένα τέλος. Άλλωστε όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι με τις κουκούλες δεν έχουν πλέον καμία σχέση με τον Αναρχικό χώρο και ήρθε η στιγμή που θα πρέπει όχι απλά να απομονωθούν αλλά να οδηγηθούν και στην δικαιοσύνη. Θα γίνει σύντομα; Μόνο η κυβέρνηση το ξέρει... Πρέπει να γίνει; Μα φυσικά... δεν χρειάζεται και ερώτημα.

Οι συγκεκριμένοι μπαχαλάκηδες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την ιδεολογία των Αναρχικών, οι συγκεκριμένοι τύποι είναι απλά μια καλοστημένη ΣΥΜΜΟΡΙΑ με καθημερινή ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.