Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Tελέστηκε το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο του Πρώην Προέδρου της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Γλαύκου Κληρίδη

Τελέστηκε σήμερα στη Λευκωσία το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο του πρώην Προέδρου της Kυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη, παρουσία του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη.

Στην επιμνημόσυνη ομιλία του, ο πρώην Υφυπουργός παρά τω Προέδρω και στενός φίλος του Γλαύκου Κληρίδη, Παντελής Κούρος, τον χαρακτήρισε ως έντιμο πατριώ
τη, οραματιστή και προσωπικότητα μεγάλης εμβέλειας με πολλά χαρίσματα, ανατροφή, ήθος και ευγένεια.

«Εφυγε με το παράπονο ότι δεν είδε την Κύπρο επανενωμένη», είπε ο κ. Κούρος και απηύθυνε έκκληση για ενότητα στο εσωτερικό μέτωπο ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο με την Τουρκία να προκαλεί στην κυπριακή ΑΟΖ.

Εξάλλου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι«σήμερα που η πολιτική περνά μια κρίση αξιοπιστίας όπου η ηθική και πιο συγκεκριμένα των πολιτικών κάθε μέρα βρίσκεται υπό εξέταση, το παράδειγμα του Γλαύκου Κληρίδη δείχνει ότι η πολιτική, ο πολιτικός μπορεί να συνυπάρξει με το ήθος, με τη δικαιοσύνη, με την αξιοπρέπεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.