Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

O Αντώνης που φοβάται τις εκλογές.. και ο ΣΥΡΙΖΑ με τα κονσερβοκούτια!

Θα πάει ο Αντώνης στον ΠτΔ την τρίτη... πριν την συνάντηση Σαμαρά θα προηγηθεί η συνάντηση με τον Τσίπρα στο Προεδρικό. Θα ακούσει λοιπόν τι έχει να του πει ο Αλέξης και προφανώς θα τα μεταφέρει στον Αντώνη... Ίσως να έχουμε να κάνουμε με την πρώτη προσπάθεια συνεννόησης των δυο πλευρών ατύπως. Το πρόβλημα είναι ότι ο Ευρωπαίοι για να αρχίσουν τις συζητήσεις για την έξοδο από το μνημόνιο και την κανονικότητα θα προτιμήσουν να το κάνουν με τα δικά τους δεδομένα και αυτά προϋποθέτουν πολιτική σταθερότητα στην χώρα και κυβέρνηση μακράς πνοής και όχι ανάσας για να βγάλουμε το 4μηνο της Προεδρικής εκλογής. Το ραντεβού του Κωστάκη με τον Αντώνη στο Χίλτον πήγε ΑΠΑΤΟ... του ζήτησε να αποδεχθεί την πρόταση του για την Προεδρία της Δημοκρατίας και αυτός του την πέταξε στα μούτρα. Γνωστοί οι Καραμανλήδες για την απάθεια τους και τον ωχαδερφισμό τους. Είδε λοιπόν και απόειδε ο Αντώνης και προσπάθησε να βρει διαύλους επικοινωνίας με την Ντούρου ντούρου στην πλατεία Κουμουνδούρου, αυτό τελικά κατέστη δυνατό και η συνάντηση σαν φιλενάδες που δεν μιλιούνται γιατί η μια πήρε τον γκόμενο της άλλης θα γίνει την Τρίτη στο Προεδρικό με δικηγόρο τον Μαχητή του Γράμμου και της Πίνδου Κάρολο(όχι της Αγγλίας, τον δικό μας).
Τα δεδομένα λοιπόν έχουν ως εξής..
1.Δεν έχει τους 180
2.Φοβάται να πάει σε εκλογές
3.Ψάχνει διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ για να μην τον πάρουν με τα κονσερβοκούτια που θα ακονίζονται στα πεζοδρομία από τις ορδές του Λαφαζάνη και του Στρατούλη
4.Θέλει να δώσει πολιτικές ανάσες στον Βενιζέλο για να φτιάξει το πολιτικό τόξο που θα τον διασωσεί και αυτό δεν θα είναι άλλο από την δημιουργία της Δημοκρατικής Παράταξης
5.Θα είναι η τελευταία γράμμη άμυνας του Αντώνη και αυτή θα λέει ότι εγώ το προσπάθησα, έβαλα τον ΠτΔ να κάνει τον δικηγόρο ο Αλέξης δεν μου μιλάει και παώ σε εκλογές.
Τι θα γίνει θα το δούμε την Τρίτη...
Εγώ δίνω 70-30 να ΜΗΝ προκηρυχθούν εκλογές για δυο λόγους...
α) Ο Σαμαράς δεν ξεχνά την στήριξη που του παρείχε το ΠΑΣΟΚ σε όλα τα δύσκολα νομοσχέδια κτλ.. και δεν θέλει να προδώσει τον Βενιζέλο που έβαλε σε όλα πλάτη.
και β) Δεν θέλει να διαλυθεί η ΝΔ στις εκλογές γιατί συνεχίζει να πιστεύει(κακώς κατά την άποψη μου)ότι η έξοδος από το μνημόνιο θα φέρει στην χώρα την κανονικότητα που ευαγγελίζεται ο Βενιζέλος και όλα θα ανατραπούν εν μια νυκτί.
Κοινώς... μαιμουδιές του Αντώνη Σαμαρά για να την σκαπουλάρει για άλλη μια φορά και η φθορά να πέσει στο κακό ΠΑΣΟΚ που κρατάει πλάτη σε όλα τα δύσκολα όλα αυτά τα χρόνια, η ποντικομαμή ο Σαμαράς τα έχει κανονίσει όλα, το κακό για τον Ευάγγελο είναι ότι έχει εθιστεί στην εξουσία και δεν βλέπει ότι το έδαφος χάνεται κάτω από τα πόδια του.
ΑΝΤΩΝΗ... ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΥΓ. Ο Αντώνης επισκέφθηκε σήμερα το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ.. με την συμπαθέστατη σύζυγό του, μην εκπλαγείτε αν η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για την θέση του ΠτΔ είναι ο εμπνευστής του Χαμόγελου. Η επίσκεψη του είναι πολύ περίεργη χρονικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.