Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Στις ημέρες της Παναγιάς το Αιγαίο σε αναταραχή..

 Δεν σταματούν τα σκυλιά του Ερντογάν να προκαλούν σε όλα τα επίπεδα, πριν λίγες εβδομάδες με την Αγία Σοφία που την μετέτρεψαν προκλητικά σε τζαμί, τώρα ξανά προκαλούν στο Αιγαίο με το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis. Πολεμικά πλοία της Τουρκίας βρίσκονται συνεχώς δίπλα στο ερευνητικό ως ασπίδα προστασίας, ενώ δυο υποβρύχια τους βρίσκονται και αυτά στην ευρύτερη περιοχή της Μεγίστης.

Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι σε επιφυλακή και έχουν ανακληθεί άδειες στελεχών και οπλιτών θητείας. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά αν χρειαστεί θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Στόλος είναι περιττό να αναφέρω ότι βρίσκεται παντού στο Αιγαίο και σε πλήρη ετοιμότητα. Ο θεός μαζί τους.

Προσέχουμε τι αναπαράγουμε στα ΜΜΕ, διότι ο εχθρός είναι παντού, δεν αναρτούμε φωτογραφίες με κινήσεις του στόλου αλλά και κινήσεις των χερσαίων δυνάμεων σε Έβρο και Νησιά. Η ΑΣΔΕΝ είναι σε αυξημένη ετοιμότητα. Ας προσέξουμε και εμείς, ώστε να δώσουμε το πλεονέκτημα στις Ένοπλες δυνάμεις μας να πράξουν το καλύτερο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.