Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ρωσία και Ισραήλ ακονίζουν τα ξίφη τους για την κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους ναυτικής συνεργασίας (ΑΦΝΣ) τύπου Il-20.



Η ρωσική πλευρά αποδέχεται αυτό που δήλωσαν τις πρώτες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα με το ρωσικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας (ΑΦΝΣ) τύπου Il-20, προχωρώντας σε ανακοίνωση μέσω φιλικών της μέσων, ότι υπεύθυνο για την τραγωδία είναι το αντιαεροπορικό σύστημα S-200 που βρίσκεται σε συριακό οπλοστάσιο και προμήθευσε στο καθεστώς Άσαντ η ρωσική αμυντική βιομηχανία… όμως καταλογίζει την ευθύνη στους Ισραηλινούς.

Το τραγικό δυστύχημα αποδεικνύει το πόσο εύκολα σε τέτοιες καταστάσεις μπορεί να συμβεί κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν αδιανόητο. Υπενθυμίζεται, ο εναέριος χώρος στην περιοχή είχε μεγάλο… συνωστισμό, καθώς ισραηλινά μαχητικά F-16 επιχειρούσαν στην περιοχή βομβαρδίζοντας στόχους στην ευρύτερη περιοχή της Λατάκοας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ https://www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.