Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Τρομοκρατικό χτύπημα σε νυκτερινό κέντρο στην Πόλη, χάος και τρόμο σκόρπισε ο τρομοκράτης, 39 νεκροί, δεκάδες τραυματίες.

Ξεσπούν στον Ερντογάν οι ηττημένοι τζιχαντιστές της Συρίας.

Πάνω από 10 ξένοι τουρίστες νεκροί. Άγνωστο αν ο δράστης σκοτώθηκε ή αυτοκτόνησε, η Τουρκική Αστυνομία ενημέρωσε τον Τουρκικό τύπο ότι τον αναζητά. Ντυμένος Άγιος Βασίλης μπήκε ο τρομοκράτης στο νυκτερινό κέντρο για να σκορπίσει τον θάνατο σε αθώου πολίτες. Αραβικά μιλούσε ο δράστης όσο σκόρπιζε τον θάνατο στους 500 με 700 πελάτες του νυκτερινού κέντρου, σε μια από τις ποιο κοσμοπολίτικες συνοικίες της Πόλης στην περιοχή του Μπεσικτάς.

Από την Σαουδική, Αραβία, Λίβανο, Ισραήλ και Μαρόκο οι νεκροί ξένοι τουρίστες. ΔΕΝ υπάρχουν Έλληνες της Πόλης ανάμεσα στα θύματα.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Θα πολεμήσουμε μέχρι εσχάτων τους τρομοκράτες

"ως έθνος θα πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων, όχι μόνο εναντίον των τρομοκρατικών ομάδων που εξαπολύουν τις ένοπλες επιθέσεις και αυτών που βρίσκονται πίσω τους, αλλά και εναντίον των οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών τους επιθέσεων".
Ο Τούρκος πρόεδρος συνέχισε λέγοντας ότι: "οι τρομοκράτες προσπαθούν να δημιουργήσουν χάος, να κάμψουν το ηθικό του λαού της Τουρκίας και να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα, με αυτές αποτρόπαιες επιθέσεις που στοχεύουν σε πολίτες. Θα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας ως έθνος, θα σταθούμε με ομοψυχία και δεν θα δώσουμε ποτέ έδαφος σε αυτά τα βρώμικα παιχνίδια".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.