Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός”, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά. Ο Σαμαράς είναι ικανός να κάψει και τη Βουλή προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία. Ας είμαστε έτοιμοι.

Όλα καλά.. σε πολλά έχει δίκιο, δεν υπάρχει όμως διαμορφωμένο κλίμα αστάθειας στην χώρα.. οι πολίτες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να βγουν στους δρόμους για να υπερασπιστούν τα κεκτημένα τους, άρα η εκτροπή με οποιοδήποτε τρόπο, προς το παρών δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

_________________________
Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός”, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη “Εγέρθητι”Η περίεργη είδηση για τοποθέτηση βόμβας στον περίβολο της Βουλής, λίγες μέρες πριν την επέτειο του πογκρόμ εναντίον της δημοκρατικά εκλεγμένης Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, επανέφερε στο προσκήνιο πληροφορίες που κυκλοφορούν έντονα, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Φήμες για σχεδιασμένη και δρομολογημένη αποσταθεροποίηση της χώρας.

Μια πολιτειακή αταξία, βαμμένη ενδεχομένως στο αίμα, ώστε η κυβέρνηση να επικαλεστεί την δημόσια ασφάλεια, να εφαρμόσει νέα, πιο απολυταρχικά και αντισυνταγματικά μέτρα, και εν τέλει να ολοκληρώσει την κατάλυση του πολιτεύματος. Μια «βελούδινη» χούντα η οποία ξεκίνησε με την επιβολή του Μνημονίου, συνεχίστηκε με την απαξίωση των θεσμών εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, κορυφώθηκε με τις παράνομες και αντισυνταγματικές συλλήψεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και τις προφυλακίσεις του ιδίου και των βουλευτών της, και θα κλείσει τον κύκλο της επιβολής με την πλήρη κατάλυση των ελευθεριών, στο όνομα της «δημοκρατίας» και της «σταθερότητας».

Δεν έχει υπάρξει άλλος Πρωθυπουργός, ούτε άλλη κυβέρνηση που να χαρακτήρισε με τόση ειλικρίνεια σκέψεων και προθέσεων, την προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία ως «πολιτική αυτοκτονία». Δεν είναι βέβαια τυχαίες και οι φήμες για σχεδιαζόμενη νοθεία, στην οποία επιφυλασσόμεθα να αναφερθούμε εκτενώς σε προσεχές φύλλο. Την ώρα που οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο, με ρεκόρ των ενενήντα εννέα παραβιάσεων μέσα σε μία μέρα. Οι Σκοπιανοί σηκώνουν την σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας στον Όλυμπο. Ενώ φλέγοντα ζητήματα της χώρας και του λαού μένουν αναπάντητα, καθώς η κυβέρνηση αδυνατεί να διαχειριστεί τα τρέχοντα προβλήματα του Λαού.

Την ίδια ώρα, ολόκληρη η δύναμη της Αντιτρομοκρατικής, ολόκληρος ο μηχανισμός του κράτους και τα παρατρεχάμενα ΜΜΕ, ασχολούνται «με εντολή Σαμαρά» με το σχέδιο παρακολούθησης, σπίλωσης, υπονόμευσης, δίωξης, φυλάκισης και εξόντωσης της Χρυσής Αυγής. Ας γίνει αντιληπτό από όλους, ασχέτως πολιτικών προτιμήσεων και κομματικών αποχρώσεων: Στις φυλακές Κορυδαλλού, στις φυλακές Μαλανδρίνου, και όπου βρίσκονται ή θα βρεθούν φυλακισμένοι ο Αρχηγός, οι Βουλευτές, στελέχη και φίλοι της Χρυσής Αυγής, δεν βρίσκονται μονάχα οι μοναδικοί αντίπαλοι του καθεστώτος της φαυλοκρατίας.

Ενόσω παρατείνεται το άγος του Σεπτεμβρίου 2013, φυλακισμένοι θα είναι όλοι οι Έλληνες. Φυλακισμένοι δεν είναι μόνον οι Έλληνες Εθνικιστές. Αυτοί είναι ίσως πιο ελεύθεροι από όλους. Φυλακισμένος είναι ο Ελληνικός Λαός, σύσσωμος και στο σύνολό του. Αυτός ο Ελληνικός λαός πρέπει να σπάσει τα κάγκελα των φυλακών της χούντας Σαμαρά και να απαιτήσει την απελευθέρωση ανθρώπων που διώκονται αποκλειστικά και μόνο για τις Ιδέες τους.

Διώκονται επειδή είπαν τους κλέφτες κλέφτες, και τους τοκογλύφους με το όνομά τους. Η Χρυσή Αυγή έχει γίνει φόβος και εμμονή τους. Οι παράφρονες του Μαξίμου είναι ικανοί και την Πατρίδα να στείλουν στην πυρά, όπως στέλνουν τον Ελληνικό Λαό στο εκτελεστικό απόσπασμα, προκειμένου να διατηρήσει ο εκλεκτός των ξένων και οι επίδοξοι διάδοχοί του στην κλεπτοκρατική διακυβέρνηση της χώρας, την φαύλη εξουσία τους.

Ο Σαμαράς είναι ικανός να κάψει και τη Βουλή προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία. Ας είμαστε έτοιμοι.

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.