Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Παραιτήθηκαν οι επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας


Την παραίτησή του υπέβαλε ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας, Ισίκ Κόσανερ, καθώς και οι επικεφαλής του στρατού, του ναυτικού και της πολεμικής αεροπορίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι...

λόγοι που τους οδήγησαν σε παραίτηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες ο Ισίκ Κοσανερ είχε συναντηθεί αρκετές φορές με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

______________

Αίσθηση προκάλεσε στην Τουρκία η παραίτηση του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων στρατηγούΙσίκ Κοσάνερ και των αρχηγών του στρατούστρατηγού Ερντάλ Τζεϊλάνογλου, του πολεμικού ναυτικού ναύαρχου Ερσέφ Ουγούρ και της πολεμικής αεροπορίας πτέραρχου Χασάν Ακσάϊ.


Την ερχόμενη Δευτέρα πρόκειται να αρχίσει η συνεδρίαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου για τις κρίσεις στο στράτευμα.

Οι παραιτήσεις προκάλεσαν ερωτηματικά, παρ' ότι εδώ και μέρες υπήρχε στην Άγκυρα έντονο παρασκήνιο περί τέτοιου ενδεχομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.