Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Λέσβος... 100 βάρκες σε μια ημέρα με 4.000 και πλέον επιβαίνοντες! Και η Ελληνική Δημοκρατία προκηρύσσει εκλογές..



Για το βίντεο τι να πει κανείς, το νησί είναι ουσιαστικά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Απορώ πως ακόμα δεν έχει διαταχθεί η 98ΑΔΤΕ να επέμβει.  Το Πολεμικό Ναυτικό δεν έχει πάρει καμία εντολή και η Πολεμική Αεροπορία δεν πετά για να επιτηρήσει την περιοχή λόγω έλλειψης καυσίμων και μέσων.

Τα κανάλια της διαπλοκής φυσικά και δεν μας δείχνουν ΤΙΠΟΤΑ..  γιατί να μας δείξουν τις εικόνες αυτές και να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο, δεν θα κερδίσει τίποτα το κράτος, όσο περισσότερο φόβο πουλάει τόσο καλύτερα γι αυτό.

Αγαπητοί επισκέπτες της σελίδας ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ, αφιερώστε λίγη από την ώρα σας και επισκεφτείτε τις ηλεκτρονικές εκδόσεις των τοπικών ΜΜΕ των νήσων Χίου-Λέσβου-Κω και των σελίδων που έχουν ενημέρωση από τα νησιά του Αιγαίου και ξυπνήστε επιτέλους για το θεό... υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στην χώρα. Αυτή η εισβολή.. διότι περί εισβολής πρόκειται θα εκραγεί και θα αφήσει μεγάλη ζημιά. Σας το γράφω χρόνια τώρα.. δυστυχώς επιβεβαιώθηκα και ξέρετε όσοι διαβάζεται την σελίδα αυτή, ότι δεν ανήκει το ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ στην σφαίρα του φανταστικού ή της συνωμοσίας, περιγράφω την κατάσταση όπως φαίνεται, χωρίς υπερβολές και χωρίς να κυνηγώ φαντάσματα. Θα έχουμε άσχημες καταστάσεις στα αστικά κέντρα.. μέχρι στιγμής μας σώζει ότι τα ΣΚΟΠΙΑ και η Σερβία δίνουν δίοδο, περάσματα στους λαθρο-εισβολείς και φεύγουν για τον Βορρά της Ευρώπης, όμως για πόσο ακόμη θα το κάνουν; Αν εγκλωβιστούν εδώ οι εισβολείς.. τι γίνετε;

Ξυπνήστε... μην ψηφίσετε στις εκλογές αυτούς που σας κορόιδεψαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.