Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Προβλήματα στην στελέχωση των Ε.Δ. παραδέχεται ο Υφυπουργός Άμυνας Ν.Τόσκας και μιλά για κίνδυνο εξ ανατολών!

Για εξ Ανατολών απειλή έκανε λόγο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας στην Ολομέλεια της Βουλής επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να πει δημόσια περισσότερα για τα «πραγματικά προβλήματα».

Συγκεκριμένα ο κ. Τόσκας στο πλαίσιο απάντησης της ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Στύλιου σχετικά με κέντρα εκπαίδευσης στρατεύσιμων είπε

«Ένα άλλο, όμως, που πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν είναι τα τεράστια προβλήματα στελέχωσης για την αντιμετώπιση της εξ Ανατολών απειλής.

Μπορώ να πω όχι δημόσια, πλην όμως σε οποιοδήποτε συνάδελφο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τα πραγματικά προβλήματα και τους πραγματικούς αριθμούς στελέχωσης των μονάδων που βρίσκονται ανατολικά και των μονάδων που βρίσκονται δυτικά».

«Εμείς θα κινηθούμε με προτεραιότητες και για να καλύψουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερο αριθμό τη στελέχωση των μονάδων που βρίσκονται ανατολικά, αλλά και για να μειώσουμε το κόστος, όπου αυτό είναι δυνατό» συνέχισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας προσπαθώντας να διαβεβαιώσει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα από τα κενά στελέχωσης τα οποία ο ίδιος αποκάλυψε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.