Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ξύδι στον Πρωθυπουργό από τον ΔΣΑ... θα περιμένει του Αγίου... για να καταθέσει την μήνυση στον Χαικάλη!

Φρένο" βάζει ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας στη μήνυση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατά το βουλευτή των ΑΝΕΛ Π. Χαϊκάλη.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος Π. Μαχά, ζήτησε σήμερα την άδεια του ΔΣΑ προκειμένου να καταθέσει τη μήνυση για όσα ειπχε υποστηρίξει σε δηλώσεις του ο βουλευτής, εμπλέκοντας τον πρωθυπουργό στις καταγγελίες για δωροδοκία του Π. Χαϊκάλη ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δηνκρρατίας.

Ο ΔΣΑ από την πλευρά του αρνήθηκε να δώσει άδεια στο δικηγόρο , επικαλούμενος την αποχή διαρκείας των δικηγόρων λόγω της ψήφισης του νομοσχεδίου για το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.


Συγκεκριμένα, το αίτημα του πρωθυπουργού απορρίφθηκε από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή του δικηγορικού συλλόγου και προτού το εξετάσει η δευτεροβάθμια, αποσύρθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο.

Έτσι, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να περιμένει τη λήξη της αποχής προκειμένου να καταθέσει την επίμαχη μήνυση.

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωσή του το γραφείο του πρωθυπουργού, μετά τις δήλωσεις Χαϊκάλη, είχε χαρακτηρίσει " απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.